Reviews

Enkele reviews van onze studenten

Ik heb tijdens deze reis mijn eigen perfectionisme patroon beter leren kennen en ook mijn Vrije Kind weer mogen voelen.
De “verplichte” OCP coaching met Jolanda heeft me heel veel gebracht en ik ben heel dankbaar voor de speciale band die we samen hebben gekregen.
Tijdens de opleiding van PuurPerfectionisme aan de slag met de OCP methodiek samen met mooie lieve medestudenten en met collega’s van TMC.
En nu ben ik OCP coach en mag ik anderen ook bevrijden van hun patroon en dat voelt heel erg dankbaar.

Grt. Peter

Wat zou de wereld fijn zijn als er meer OCP techniek gebruikt zou worden! Ik gun het iedereen, hoe eerder hoe beter.
Sylvia, studieadviseur TU Delft

Wat een verrijkende opleiding: OCP via Puur Perfectionisme. Weer veel bijgeleerd over mijzelf en over perfectionisme. Ik merk dat het mijn cliënten ook veel brengt. Fijn hoe jullie ons liefdevol hebben begeleid door de opleiding heen. Het is oké, de gevleugelde uitspraak van Marcel, stimuleerde ons in het leren. Ik ben oké, ik mag blijven leren en genieten. Dank jullie wel! Simone

Zeer fijne opleiding waarin je niet alleen de vaardigheden voor coaching krijgt aangereikt, maar ook met jezelf en je eigen patronen aan de slag gaat.

Wat een bijzonder mooie ervaring was het om deze opleiding te volgen. Mijn coach zei me vooraf: “ik ging er dwars doorheen”. Dat heb ik ook zo ervaren. Het heeft me een heleboel nieuws gebracht en ik ga er ook nog heel veel uithalen naar de toekomst toe.