Reviews

Enkele reviews van onze studenten

“OCP heeft mijn persoonlijke expeditie meer verrijkt en omlijst met een gouden randje”.
Mandy, coach opgroeien en opvoeden

“Heel waardevolle opleiding voor coaches die willen bijdragen aan zelfzorg in de zorg! Je kunt pas goed voor anderen zorgen als je goed voor jezelf zorgt”.
Michèl, orthopedagoog gehandicaptenzorg

“De OCP ervaring was een warm bad. De trainers, groep en omgeving droegen hier allemaal aan bij. De methodiek is inspirerend en brengt échte verandering teweeg”.
Danielle, Docent-Onderzoeker HBO-ICT

“OCP is een mooie en constructieve methode die je ondersteunt bij het vinden van de juiste balans in je werk – en privéleven”.
Rob, HR business partner

“OCP mag het nieuwe normaal worden! Daarmee kunnen we veel Burn-out leed voorkomen”.
Janne, teamleider onderwijs

“Bedankt voor dit prachtige proces wat mij weer in mijn kracht gezet heeft, mij weer kan laten genieten en weer tijd voor mezelf laat hebben. En dat het allemaal oké is, zoals ik ben”.
Yvonne, ondersteuningscoördinator

“Angst is vertrouwen geworden. leven vanuit vertrouwen
geeft zoveel meer dan leven vanuit angst”.
Marieke, werkzaam in de rechtspraak

It’s Life Changing
Monique

“Een degelijke opleiding & life changing event”
Saskia

“OCP heeft mij op emotioneel vlak echt iets geleerd. Eindelijk ken ik mezelf en weet ik hoe ik in mijn kracht kan blijven, wat er ook gebeurt. Een opleiding die een groot cadeau is aan jezelf”.
Lisette

“De kracht van de combinatie van een mooie methodiek, coachen en gecoacht worden”
S.R.

“Dit maakt echt verschil”

Jolanda

“Wat zou de wereld fijn zijn als er meer OCP techniek gebruikt zou worden! Ik gun het iedereen, hoe eerder hoe beter.”
Sylvia, studieadviseur TU Delft

“Perfecte vervolgopleiding voor een coach die een bijzondere specialisatie zoekt”
René, HR Functionaris BD

“Ik heb tijdens deze reis mijn eigen perfectionisme patroon beter leren kennen en ook mijn Vrije Kind weer mogen voelen.
De “verplichte” OCP coaching met Jolanda heeft me heel veel gebracht en ik ben heel dankbaar voor de speciale band die we samen hebben gekregen.
Tijdens de opleiding van PuurPerfectionisme aan de slag met de OCP methodiek samen met mooie lieve medestudenten en met collega’s van TMC.
En nu ben ik OCP coach en mag ik anderen ook bevrijden van hun patroon en dat voelt heel erg dankbaar.”

Grt. Peter

“Wat een verrijkende opleiding: OCP via Puur Perfectionisme. Weer veel bijgeleerd over mijzelf en over perfectionisme. Ik merk dat het mijn cliënten ook veel brengt. Fijn hoe jullie ons liefdevol hebben begeleid door de opleiding heen. Het is oké, de gevleugelde uitspraak van Marcel, stimuleerde ons in het leren. Ik ben oké, ik mag blijven leren en genieten. Dank jullie wel!”
Simone

“Zeer fijne opleiding waarin je niet alleen de vaardigheden voor coaching krijgt aangereikt, maar ook met jezelf en je eigen patronen aan de slag gaat”.

“Wat een bijzonder mooie ervaring was het om deze opleiding te volgen. Mijn coach zei me vooraf: “ik ging er dwars doorheen”. Dat heb ik ook zo ervaren. Het heeft me een heleboel nieuws gebracht en ik ga er ook nog heel veel uithalen naar de toekomst toe”.

“mooie opleiding voor coaching professionals die je leert de kern van perfectionisme te doorgronden en te leren transformeren voor jezelf en je cliënten. Echt een cadeautje”
G.N.

“Prachtige specialisatieopleiding. Fijne structuur in de methode”
Sanne